Navigatie

Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Alexandra
  Bedankt voor een perfect warm buffet Me Gusta! Alles stond keurig op tijd klaar en we hebben heerlijk gegeten, onze gasten en wij zijn vol lof! Tot de volgende keer
 • Geplaatst door Sacha
  Heerlijke borrelhapjes en Frans buffet, alleen maar positieve reacties van de gasten. Kortom super en er komt zeker een volgende keer. Dank je wel!
 • Geplaatst door Marcel Winckens
  Namens het hele team van Festival Classique wil ik Carl ontzettend bedanken voor het geweldige eten die wij op locatie hebben gekregen. Wat een feestje was het elke dag! Veel variatie en meer dan voldoende voor het aantal personen die we hadden doorgegeven. Carl is super flexibel en biedt kwaliteit en service. Hij heeft voor ons de catering voor al het personeel gedaan op locatie en wat was iedereen blij met hem. Enige nadeel is dat we straks thuis allemaal weer zelf moeten koken. Dat gaat nooit zo goed zijn.

  Meer dan een genot om met je te samenwerken. Dank je wel!
  Ik hoop tot heel snel weer!!
 • Geplaatst door Lieberte Brascamp
  Geweldig buffet met heerlijke gerechten, keurig op tijd, goed verzorgd, iedereen was enthousiast!
 • Geplaatst door Peter Baauw
  Heerlijk van het Italiaanse buffet genoten met 45 gasten. Het was allemaal perfect verzorgd, lekker vers en genoeg van alles voor iedereen. Wij hadden vaker van de catering genoten dus we wisten waar we voor kozen. Bij de reservering wordt er door Carl mee gedacht en geeft advies en is klantgericht. Alles wordt netjes neergezet zonder dat de gasten er iets van merken. Voor de schalen komt een bordje met naamsaanduiding van het gerecht. Alles dus prima. Een aanrader!!
 • Geplaatst door Annemiek
  Vanwege een heugelijk feit, wilde ik mijn 20 collega's trakteren op een lekkere lunch. Daarvoor heb ik kort van tevoren Me Gusta ingeschakeld. En daar heb ik zeker geen spijt van. Me Gusta heeft in no time een heerlijk sandwich buffet gemaakt met allerlei lekkere broodjes en salades. Het was een groot succes. Dank Me Gusta, voor de vlotte en smakelijke invulling van de opdracht,
  Annemiek
 • Geplaatst door John Batteram
  Op 17 juni heeft Me Gusta mijn verjaardagsborrel voor zo'n 40 man aangekleed met een aantal prachtige plateaus vol met heerlijke borrelhapjes. Alles keurig op tijd afgeleverd en direct klaar voor het uitserveren, wat ik graag in eigen hand hield. De gasten, en wij, waren verrast door de kwaliteit en de opmaak. Een volgende keer weet ik jullie zeker weer te vinden!
 • Geplaatst door Sjaak Krosse
  Op zondag 15 april hadden wij voor 36 personen een sandwich buffet besteld vanwege de verjaardag van mijn echtgenote. Alles werd keurig op tijd bezorgd en netjes uitgestald. We kregen niets dan complimenten voor dit heerlijke buffet. We hebben er'n genoten en er bleef heel weinig over. Alle lof voor Me Gusta. Wat ons betreft absoluut voor herhaling vatbaar.
  Een aantal weken er voor hebben wij daar tapas gegeten en ook dat was super!

  Nogmaals bedankt voor de goede service en het heerlijke eten.
 • Geplaatst door pcschoonenboom
  Dank voor de samenwerking borrel hapjes-en italiaans buffet, 21/4. Alles was prachtig geregeld en georganiseerd. Alles precies op tijd. De borrelhapjes en het buffet waren heerlijk en passend bij de workshop zang: Winterreise. De zon scheen: dus alles werkte mee aan een geslaagde middag en avond. Bijzondere dank naar gastvrouw Ellen. Ze zorgde voor een vlotte organisatie tussen borrel en buffet. Succes!
 • Geplaatst door Wilma
  Zaterdag 21 april de Rotary Discon in Wassenaar meegemaakt :260 gasten die na een bijeenkomst in de Dorpskerk werden gefêteerd op 'n heerlijke lunch: soep ,salade broodjes sandwiches en grote mooi opgemaakte schalen vers fruit.
  Je proefde de passie van de cateraar en de liefde voor het vak van zijn medewerkers in de gerechten; zo heerlijk! zo fantastisch en plaatjesachtig om te zien.
  Alles ging volgens planning en alles liep op Italiaanse rolletjes....... de gasten uit heel zuid-holland waren verrukt!!!!
  Wilma van der Plas .
  een tevreden deelneemster aan de Rotary discon 2018.
 • Geplaatst door Yvonne Nieuwenburg, Rabobank Regio Den Haag
  Carl, dank voor het verzorgen van het Italiaanse buffet. Iedereen heeft er weer van genoten.
  Fijn dat je altijd meedenkt voor het beste resultaat.
 • Geplaatst door Michelle Vogelaar
  Zoals altijd heeft iedereen weer heerlijk genoten van het warme buffet met toetje en was er ook voor de gasten met dieetwensen weer voldoende te kiezen.
  Wederom dank!

  Michelle Vogelaar
  NSOB

Aanvraag

Lege aanvraag
© 2018 - 2019 Me Gusta Catering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel